Je kan Walter Plus or Walter Premium altijd opzeggen zonder annuleringskosten. Zeg op elk moment je Plus-abonnement op met deze stappen.

1. Log in op je accountpagina.

2. Klik onder Diensten op Mijn abonnement opzeggen

3. Ga door naar het bevestigingsbericht.

Op je accountpagina staat nu de datum waarop je abonnement wordt stopgezet. Je kunt tot die datum gebruik blijven maken van Walter Plus.

Als je abonnement is geannuleerd, kun je nog steeds inloggen, biedingen beheren en toegang krijgen tot al je opgeslagen woningrapporten. Na het einde van je abonnement kun je geen nieuwe woningrapport aanmaken.

Als je een Walter Plus proefperiode bent gestart, dan hoef je je niet druk te maken over opzeggen. Na de proefperiode wordt je account automatisch stopgezet.

Heb je het antwoord gevonden?