Je kan Walter Plus altijd opzeggen zonder annuleringskosten. Zeg op elk moment je Plus-abonnement op met deze stappen.

1. Log in op je accountpagina.
  2. Klik onder Diensten op Mijn abonnement opzeggen
  3. Ga door naar het bevestigingsbericht.

Op je accountpagina staat nu de datum waarop je abonnement wordt stopgezet. Je kunt tot die datum gebruik blijven maken van Walter Plus.

Als je abonnement is geannuleerd, kun je nog steeds inloggen, biedingen beheren en toegang krijgen tot al je opgeslagen woningwaarde rapport. Na het einde van je abonnement kun je geen nieuwe woningwaarde rapport aanmaken.

Als je een enkel Walter Waarderapport of Walter Pro hebt gekocht hoef je je over Walter opzeggen niet druk te maken. Voor deze diensten betaal je 1 keer, zonder verborgen kosten.

Heeft u het antwoord gevonden?